top of page
375435a426a34944c9e9250f27e50a68_edited_
375435a426a34944c9e9250f27e50a68_edited_
375435a426a34944c9e9250f27e50a68_edited_

Mijn naam is Emely Van Wassenhove, geboren op 10 mei 1995.

Op 25 januari heb ik mijn eigen koffiebar geopend, tijdens de corona-crisis. Een heel moeilijke periode om een eigen zaak te starten, maar dit heeft mij nooit tegen gehouden.

Een eigen zaak starten was altijd een droom geweest voor mij, net zoals mijn eigen boek schrijven en ook die droom heb ik kunnen realiseren. In 2016 heb ik mijn eerste boek geschreven die is uitgebracht door boekscout.nl, genaamd De Nereïden. Een fantasy verhaal gebaseerd op de Griekse mythologie.

Mijn passies zijn lezen en koffie's, daardoor heb ik dit gecombineerd in een koffiebar waar je de gelegenheid hebt om boeken te lezen die zich in de boekenkast bevinden met een heerlijke verse koffie. 

Ik heb in 2020 een opleiding gevolgd voor barista en zo is mijn passie voor koffie ontstaan want daarvoor was ik niet zo een koffie-fanaat. Hierbij heb ik een diploma voor barista behaald.

Mijn koffiebar is en zal zeker niet het laatste zijn dat ik zal realiseren.

Het ambitieuze zit diep gegroefd in mij.

IMG_0693_edited_edited_edited.png

De koffiebar met zoveel keus!

Ik vind het belangrijk dat mensen zich zen voelen als ze zich in mijn koffiebar bevinden. Dat je een moment voor jezelf kan vinden, in een goed boek, op je pc of gsm of gewoon door af te spreken met vrienden of familie.

Maar bovenal blijft Ems Coffee Bar wel nog altijd een take-away koffiebar. 

Voor iedereen is er wat wils, dat vind ik ook zo super aan een koffiebar. Je trekt alle soorten leeftijden aan en daardoor heb ik er ook voor gekozen om zoveel verschillende keuzes aan te bieden in alles en voor iedere leeftijd. Want ook een koffie kan je op zoveel verschillende manieren maken en iedereen drinkt zijn koffie op zijn eigen manier, met zijn eigen specifieke smaak.

Aan keus is er geen gebrek. Genoeg keuze is zo belangrijk de dag van vandaag, mensen genieten hiervan. Vroeger was er 1 soort koffie en 1 soort chocomelk en dat was het. 

Wat ik ook echt enorm belangrijk vind is dat je alles kan aanpassen naar jouw wens. Wij gaan nooit moeilijk doen als je iets wilt aanpassen.

Wij passen met plezier alles aan naar jouw wens!

Feedback is ook heel belangrijk voor iedere zaak. Dit is de manier waarop je kan weten of je iets fout doet of wat klanten niet zo graag hebben. Dus kom maar op met die feedback! Zowel positief als negatief, wij luisteren zorgvuldig naar iedere feedback van iedereen. 

ABOUT Emely

ABOUT

Ems Coffee Bar

IMG_4182.jpg
bottom of page